Bliv testperson

Vi søger løbende testpersoner til vores brugerundersøgelser, som har lyst til at sige deres mening. Et brugerinterview tager normalt 1- 2 timer, og kan enten foregå i vores lokaler eller hos dig. Normalt vil vi undersøge brugervenligheden på hjemmesider, men vi kan også spørge til dine holdninger til forskellige emner. Vi optager interviewet med et særligt program til senere analyse. For at deltage i brugerundersøgelser bedes du kontakte os på e-mail eller telefon.

Honorar
For din deltagelse som testperson giver normalt et honorar i form af enten vin eller gavekort til en værdi af 200 - 300 kr. Honoraret er skattefrit.

Beskyttelse af private oplysninger
Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart og vil normalt skjule din identitet overfor kunden. Du har desuden ret til selv at gennemse optagelserne fra undersøgelsen.

Tid og sted
Brugerundersøgelsen vil normalt finde sted i vores lokaler, men vi kan i særlige tilfælde vælge at lave interviewet hos dig eller et tredje sted. Tid og sted aftales med dig forud for hver undersøgelse.

Kontakt os
Har du spørgsmål til brugerundersøgelsen, eller vil du gerne til- eller afmeldes som testperson, er du velkommen til at kontakte usabilitykonsulent:

Jacob Orquin
Tlf: 2217 8621
E-mail: jo@userpilot.dk