Om UserPilot


UserPilot arbejder ud fra et unikt koncept, der gør det nemt, hurtigt og rentabelt for vores kunder at investere i bedre brugervenlighed. På baggrund af vores ekspertviden og omfattende erfaring med brugervenlighed skaber vi meget konkrete og målbare resultater for vores private såvel som offentlige kunder.


Af erfaring ved vi, at tid, uvidenhed og menneskelige ressourcer er de tre hyppigste årsager til, at virksomheder udskyder eller helt fravælger at arbejde med brugervenlighed. Af den grund lægger vi vægt på, at et samarbejde med UserPilot skal være hurtigt og smertefrit for vores kunder, og på at resultaterne skal være lette at måle og kommunikere ud til andre dele af en organisation.


For at opnå præcise og relevante resultater tager vores undersøgelser altid udgangspunkt i grundigt gennemprøvede kvalitative testtyper, samt i en meget nøje udvælgelse af testpersoner fra vores omfattende brugerpanel. I forbindelse med dataindsamling benytter vi os af de bedste og nyeste teknologier inden for usabilitytesting og effektmåling.